phone +31 36 8488884

Herringbone

Otium at Home Herringbone pvc vloeren: hoogwaardige en duurzame vloeren met een visgraatpatroon die elke woonruimte een elegante en moderne uitstraling geven

Ervaar de tijdloze elegantie van de Otium at Home Herringbone pvc vloer in een standaard formaat, geïnspireerd door de natuurlijke schoonheid van hout. Deze visgraat vloer transformeert jouw interieur met zijn authentieke houtuitstraling en duurzame kwaliteit. Elke Herringbone strook straalt karakter uit en voegt een warme, stijlvolle sfeer toe aan je leefruimte. Verhoog de allure van je interieur met de verfijnde uitstraling van de Otium at Home Herringbone pvc vloer, en creëer een tijdloze ambiance die gegarandeerd indruk maakt.

Otium Herringbone Rose 94601
staal aanwezig in showroom
€ 34,95
Otium Herringbone Ruby 94597
staal aanwezig in showroom
€ 34,95
Pagina

Otium at Home Herringbone

De Otium at Home Herringbone pvc vloer biedt een perfecte mix van duurzaamheid, comfort en esthetiek. Deze vloer met realistische houtlook is vervaardigd uit hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage, en biedt daarbij uitstekend comfort en geluidsdemping. Het onderhoud van deze vloer is eenvoudig, zodat je meer tijd hebt om te genieten van de elegante visgraatpatronen. Bovendien is de Otium at Home Herringbone pvc vloer perfect geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling, waardoor je het hele jaar door een comfortabele leefomgeving hebt. Dankzij de uitstekende waterbestendigheid is deze vloer zelfs ideaal voor gebruik in vochtige ruimtes, waardoor je maximale flexibiliteit hebt bij het ontwerpen van jouw perfecte interieur. Geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl met de Otium at Home Herringbone pvc vloer.

Specificaties van de Otium at Home Herringbone pvc vloeren

De stroken van de Otium at Home Herringbone dryback pvc vloer hebben een afmeting van 762 x 152,4 x 2,5 mm. Deze stroken zijn voorzien van een 4-zijdige microvellingrand en beschikken over 8 unieke decoren. Met een slijtlaag van 0.55 mm en een gebruiksklasse van AC5, klasse 33, biedt deze vloer een residentiële garantie van 15 jaar. De verpakking bevat 30 stroken, wat gelijk staat aan 3.48 m².

Otium at Home Herringbone pvc vloer - upgrade jouw interieur

Otium at Home staat voor topkwaliteit en biedt een uitgebreide selectie van de mooiste pvc vloeren. De Otium at Home Herringbone collectie is ontworpen om je keuze eenvoudig te maken en je interieur compleet te maken met een pvc vloer die tijdloze schoonheid en duurzaamheid combineert.

Otium at Home Herringbone pvc online kopen

Ontdek de prachtige Otium at Home Herringbone pvc vloeren en bestel eenvoudig online of bezoek onze vloerenwinkel in Almere voor deskundig advies en de perfecte vloer. Met flexibele bestelopties en gegarandeerde topkwaliteit, geef je jouw interieur een upgrade die zowel online als in onze winkel beschikbaar is. Maak vandaag nog de stap naar een stijlvol en duurzaam interieur met de Otium at Home pvc vloer.